Bine ai venit in magazinul nostru!0264 538 859
 
 

Regulament card cadou New York Dental

ART.1  ORGANIZATOR

Acest program de fidelitate este organizat si desfasurat de societatea NEW YORK DENTAL, cu sediul social in Cluj-Napoca, strada Frunzisului nr. 29, judetul Cluj, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Cluj, sub nr. J12/3449/2005, CUI: RO17989692, contul bancar nr RO41BTRL01301202865078XX deschis la Banca Transilvania.

 

ART. 2  CONDIŢII DE DEŢINERE SI UTILIZARE

Orice persoana fizica poate intra in posesia cardului (voucherului) cadou New York Dental atat de la magazinul de la sediul social cat si de la punctul de lucru situat in incinta centrului comercial VIVO! Cluj (fost POLUS) si poate fi utilizat in oricare din aceste magazine in schimbul achitarii contravalorii nominale a fiecarui card in parte.
Sunt disponibile carduri (vouchere) cadou cu valori nominale de 100 lei.
Cardul cadou poate fi utilizat pentru achizitionarea tuturor produselor comercializate de catre societatea NEW YORK DENTAL S.R.L. (cu exceptia altui card cadou), din categoria uniforme medicale, incaltaminte medicala si produse de igiena dentara, atat la magazinul din cadrul sediului social cat si la punctul de lucru situat in incinta Centrului Comercial Vivo! Cluj (fost POLUS).

 

Art.3  BENEFICII

Cardul (voucherul) cadou NEW YORK DENTAL ofera urmatoarele beneficii:

  • ■ poate fi schimbat pe loc in produse din magazin;
  • ■ posibilitatea de a participa la promotii speciale si concursuri, adresate in exclusivitate clientilor detinatori ai acestui card;
  • ■ este transmisibil/retransmisibil astfel incat orice detinator al acestuia poate in orice moment sa achizitioneze orice tip de produse ale societatii emitente sau poate sa-l dea cadou oricui.

Art. 4 FOLOSIREA CARDULUI

Cardul (voucherul) cadou poate fi folosit pentru a achita contravaloarea produselor achizitionate in magazinele NEW YORK DENTAL.

Pentru a beneficia de avantajele asociate cardului (voucherului) cadou, detinatorul trebuie sa-l inmaneze reprezentantului magazinului NEW YORK DENTAL, inainte de a solicita produsul/produsele pe care doreste sa il/le achizitioneze.
Neutilizarea cardului (voucherului) cadou in termenul de valabilitate specificat duce la pierderea contravalorii achitate pentru acesta.
Cardul (voucherul) cadou poate fi folosit pentru o singura tranzactie mai mare sau egala cu valoarea nominala inscrisa pe acesta. Pentru tranzactiile care depasesc valoarea nominala a cardului cadou suma de achitat poate fi completata cu orice alt mijloc de plata.
Cardul (voucherul) cadou NU poate fi preschimbat in bani. NU se poate primi rest in bani.

 

Art.5  VALABILITATEA CARDULUI

Cardul (voucherul) cadou oferit are durata determinata, fiind valabil pentru o perioada de 2 (doi) ani de la data achizitionarii.

 

Art.6  PIERDEREA, FURTUL SAU DISTRUGEREA CARDULUI

Cardul cadou nu poate fi rambursat sau inlocuit in cazul pierderii, furtului sau dupa expirarea perioadei de validitate.


Art.7  SERVICIUL DE RELATII CU CLIENTII

Pentru orice informatii legate de cardul cadou va rugam sa ne contactati la 0364 104 330 sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail: office@newyorkdental.ro