Bine ai venit in magazinul nostru!0264 538 859
 
 

Damon System

Damon System


Perfect pentru pacientii Dvs
     Discomfort redus
     Numar redus de sedinte
     Timp redus de tratament
     Nevoie redusa de utilizare a aparatului de expansiune rapida si a arcului facial

Perfect pentru cabinetul Dvs
     Particularizare ridicata a cabinetului
     Posibilitati de marketing amplificate
     Accept ridicat din partea pacientilor adulti
     Oportunitate crescuta de recomandare a cabinetului

 

Bracketuri cu autoligare pasiva
Cercetarile sugereaza faptul ca fortele ortodontice optime sunt de o intensitate suficienta atunci cand stimuleaza deplasarea dintilor fara sa intrerupa aportul sanguin la nivelul ligamentului periodontic. Bracketurile cu autoligare pasiva din sistemul Damon permit clinicianului sa utilizeze aceste forte de intensitate redusa la limita optimului de aplicabilitate, in toate fazele de tratament. Acest lucru devine posibil doar prin intermediul unui sistem complet pasiv. Sistemul Damon permite deplasarea normala, perfect controlata, a dintilor.

Frictiune redusa inseamna forte reduse

Intre criteriile estetice asigurate de Damon 3 si pina la criteriul de soliditate oferit de Damon 3MX, bracketii Damon creeaza o frictiune semnificativ redusa comparativ cu aparatele fixe conventionale sau cele cu autoligare activa. Reducind in mare masura frictiunea in sistemul ortodontic Damon, arcul de forta redusa poate actiona la capacitatea maxima, stimulind astfel o deplasare a dintelui care este mult mai apropiata de aspectul biologic normal. Forte scazute pe tot parcursul tratamentul inseamna in acelasi timp si comfort crescut pentru pacient.

Lipsa ligaturilor elastice
Bracketurile cu autoligare pasiva din sistemul Damon anuleaza necesitatea de utilizare a ligaturilor elastomerice. Ligaturi conventionale de tipul celor elastice si a celor din otel inox fac imposibila aplicarea fortelor optime, datorita frictiunii. Inelele elastice isi pierd jumatate din elasticitate la citeva zile dupa ligare, compromitind astfel controlul asupra dintelui. Ele demonstreaza o retentie ridicata a placii dentare si cresc numarul de microorganisme care se ataseaza de aparatele ortodontice in timpul tratamentului, prin aceasta marind incidenta decalcificarilor survenite in cursul tratamentului. Pina si ligaturile elastice cu eliberare de fluor pierd in decurs de doua saptamini aproape 90% din capacitatea lor de protectie cu fluor.

 

Nu exista produse in aceasta categorie