Bine ai venit in magazinul nostru!0264 538 859
 
 

Stina

* Camp obligatoriu

300,00 RON

Prezentare

Stina este noul model Suecos® - încălțăminte de înaltă calitate și confortabilă pentru doamne, care încorporează tehnologia exclusivă Technology Tech ™ System. Acest sistem integrează un design ergonomic și materiale de ultimă generație care permit piciorului sa respire, avand scopul de a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea celor care caută confortul în viața de zi cu zi.


Materialul textil de microfibra din care este realizat papucul imită perfect pielea și ii permite sa respire, menținând piciorul uscat și odihnit.
Căptușeală CoolTech ™ este realizata dintr-un material moale care ajută la eliminarea umidității.
Brantul dublu e căptușit cu suport sub forma de arc, care nu deformează și distribuie uniform presiunea de-a lungul tălpii.
Talpa este ultra-ușoară X-Cell ™, realizată din cauciuc anti-alunecare EVA și SRC, si care absorbe șocurile și are o amortizare excelentă la fiecare pas, aducând un senzatie de usurare pentru picioare, genunchi și spate.
Călcâi întărit și laterale cu cauciuc antiderapant, pentru siguranța majoră la fiecare pas și reducerea riscurilor.

Detalii

Stina este noul model Suecos® - încălțăminte de înaltă calitate și confortabilă pentru doamne, care încorporează tehnologia exclusivă Technology Tech ™ System. Acest sistem integrează un design ergonomic și materiale de ultimă generație care permit piciorului sa respire, avand scopul de a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea celor care caută confortul în viața de zi cu zi. Materialul textil de microfibra din care este realizat papucul imită perfect pielea și ii permite sa respire, menținând piciorul uscat și odihnit. Căptușeală CoolTech ™ este realizata dintr-un material moale care ajută la eliminarea umidității. Brantul dublu e căptușit cu suport sub forma de arc, care nu deformează și distribuie uniform presiunea de-a lungul tălpii. Talpa este ultra-ușoară X-Cell ™, realizată din cauciuc anti-alunecare EVA și SRC, si care absorbe șocurile și are o amortizare excelentă la fiecare pas, aducând un senzatie de usurare pentru picioare, genunchi și spate. Călcâi întărit și laterale cu cauciuc antiderapant, pentru siguranța majoră la fiecare pas și reducerea riscurilor.

Mai multe informatii

Material Nu
Producator Suecos
Cod produs Stina
Promotie Nu
Cadou Nu

Atasamente

Stina

Mai multe poze