Bine ai venit in magazinul nostru!0264 538 859
 
 

Scaun endodontie Global 7"

5.190,00 RON

Prezentare

Scaunul Global a fost proiectat cu o serie de ajustari disponibile pentru ca operatorul sa atinga o postura perfecta si sa beneficieze de suportul necesar pentru cele mai exigente proceduri.
Scaunele microchirurgicale Global va ajuta sa treceti de la miscari macro la cele mai fine, pentru a se potrivi stilului dumneavoastra de lucru.
Disconfortul gatului, spatelui si umerilor poate fi atenuat printr-un sprijin corespunzator al corpului care sa va permita sa faceti miscari fine ale incheieturilor si mainilor.
Odata reglat, scaunul Global poate fi blocat pentru a pastra pozitionarea individuala.

Spatar
Inaltimea spatarului este reglabila. Pozitia spatarului se regleaza pentru a oferi postura ideala si suport lombar.

Sezut
Sezutul se regleaza pentru a oferi postura ideala si suport lombar. De asemenea, se poate regla si inclinarea sezuluilui, iar reglarea inaltimii scaunului se realizeaza cu ajutorului unui piston cu gaz.
Inaltimea scaunului: reglabila de la 406 mm pana la 533 mm.

Manere
Cotierele pivoteaza si se regleaza pe inaltime, in interior sau exterior pentru a se potrivi stilului de lucru. Bratele se pliaza inapoi pentru acces usor si depozitare compacta.

Detalii

Scaunul Global a fost proiectat cu o serie de ajustari disponibile pentru ca operatorul sa atinga o postura perfecta si sa beneficieze de suportul necesar pentru cele mai exigente proceduri. Scaunele microchirurgicale Global va ajuta sa treceti de la miscari macro la cele mai fine, pentru a se potrivi stilului dumneavoastra de lucru. Disconfortul gatului, spatelui si umerilor poate fi atenuat printr-un sprijin corespunzator al corpului care sa va permita sa faceti miscari fine ale incheieturilor si mainilor. Odata reglat, scaunul Global poate fi blocat pentru a pastra pozitionarea individuala. Spatar Inaltimea spatarului este reglabila. Pozitia spatarului se regleaza pentru a oferi postura ideala si suport lombar. Sezut Sezutul se regleaza pentru a oferi postura ideala si suport lombar. De asemenea, se poate regla si inclinarea sezuluilui, iar reglarea inaltimii scaunului se realizeaza cu ajutorului unui piston cu gaz. Inaltimea scaunului: reglabila de la 406 mm pana la 533 mm. Manere Cotierele pivoteaza si se regleaza pe inaltime, in interior sau exterior pentru a se potrivi stilului de lucru. Bratele se pliaza inapoi pentru acces usor si depozitare compacta.

Mai multe informatii

Material Nu
Producator Global Surgical Corporation
Cod produs scaun_global
Promotie Nu
Cadou Nu
Scaun endodontie Global 7"

Mai multe poze