Bine ai venit in magazinul nostru!0264 538 859
 
 

Scanner neWay

42.500,00 RON

Prezentare

NOUL SCANNER neWAY - The beginning of your digital revolution

UN CONCEPT NOU
Acest nou concept de scanner a fost creat pentru a imbunatati flexibilitatea, rapiditatea si atentia la detalii. Procesele zilnice sunt mai facile, este personalizabil, asadar cea mai bună soluție de scanare pentru orice fel de lucrări.

ACURATETE SI TIMP DE SCANARE REDUS
Cu scanner-ul neWay veti beneficia de o noua tehnologie de scanare care datorita inelului de referinta RIM, va fi de o acuratete inalta.
Proiectul este salvat automat. Control periodic al calibrarii. Scanare simultana si generare de matrite.

SALVEAZA TIMP IN TOATE PROCESELE
Integrare cu software-ul CAD principal. Software personalizabil si parametri de scanare. Manual Wiki online. Design si scanare simultana.
Se reduc considerabil pasii unui proiect de scanare datorita conceptului de module Quad.

Diverse culori

Detalii

NOUL SCANNER neWAY - The beginning of your digital revolution UN CONCEPT NOU Acest nou concept de scanner a fost creat pentru a imbunatati flexibilitatea, rapiditatea si atentia la detalii. Procesele zilnice sunt mai facile, este personalizabil, asadar cea mai bună soluție de scanare pentru orice fel de lucrări. ACURATETE SI TIMP DE SCANARE REDUS Cu scanner-ul neWay veti beneficia de o noua tehnologie de scanare care datorita inelului de referinta RIM, va fi de o acuratete inalta. Proiectul este salvat automat. Control periodic al calibrarii. Scanare simultana si generare de matrite. SALVEAZA TIMP IN TOATE PROCESELE Integrare cu software-ul CAD principal. Software personalizabil si parametri de scanare. Manual Wiki online. Design si scanare simultana. Se reduc considerabil pasii unui proiect de scanare datorita conceptului de module Quad. Diverse culori

Mai multe informatii

Material Nu
Producator Open Technologies
Cod produs 73-009
Promotie Nu
Cadou Nu
Scanner neWay

Mai multe poze