Bine ai venit in magazinul nostru!0264 538 859
 
 

Periuta de dinti TePe Good Regular Soft

10,00 RON

Prezentare

TePe Good™ - pentru o igiena orala sustenabila
TePe a lansat noile periute de dinti TePe Good™, fabricate din materii prime regenerabile: trestie de zahar si ulei de ricin. Aceleasi caracteristici, design si calitate cum ne-a obisnuit TePe, dar cu un mare plus: periute realizate din plastic biodegradabil. Desigur, productia lor se realizeaza in proportie de 100% cu energie verde, partial obtinuta din panouri solare proprii.
Bun pentru mediul inconjurator, bun pentru tine!

Periuta de dinti TePe GOOD Regular Soft face parte din gama unica TePe GOOD®, realizata din plastic biodegradabil, fara a compromite calitatea, eficienta sau designul produsului.
Capul de perie este conic, imbunatatind accesul, iar filamentele rotunjite asigura o curatare usoara si eficienta.Detalii

TePe Good™ - pentru o igiena orala sustenabila TePe a lansat noile periute de dinti TePe Good™, fabricate din materii prime regenerabile: trestie de zahar si ulei de ricin. Aceleasi caracteristici, design si calitate cum ne-a obisnuit TePe, dar cu un mare plus: periute realizate din plastic biodegradabil. Desigur, productia lor se realizeaza in proportie de 100% cu energie verde, partial obtinuta din panouri solare proprii. Bun pentru mediul inconjurator, bun pentru tine! Periuta de dinti TePe GOOD Regular Soft face parte din gama unica TePe GOOD®, realizata din plastic biodegradabil, fara a compromite calitatea, eficienta sau designul produsului. Capul de perie este conic, imbunatatind accesul, iar filamentele rotunjite asigura o curatare usoara si eficienta.

Mai multe informatii

Material Nu
Producator TePe
Cod produs 19-133
Promotie Nu
Cadou Nu
Periuta de dinti TePe Good Regular Soft

Mai multe poze