Bine ai venit in magazinul nostru!0264 538 859
 
 

Periuta de dinti TePe Good Mini Extra Soft

10,00 RON

Prezentare

TePe Good™ - pentru o igiena orala sustenabila
TePe a lansat noile periute de dinti TePe Good™, fabricate din materii prime regenerabile: trestie de zahar si ulei de ricin. Aceleasi caracteristici, design si calitate cum ne-a obisnuit TePe, dar cu un mare plus: periute realizate din plastic biodegradabil. Desigur, productia lor se realizeaza in proportie de 100% cu energie verde, partial obtinuta din panouri solare proprii.
Bun pentru mediul inconjurator, bun pentru tine!

Periuta de dinti Extra Soft TePe GOOD® Mini este dezvoltata pentru a fi utilizata de la primul dintisor pana la varsta de 3 ani.
Capul de perie este de dimensiuni mici, conic, cu filamente extra moi pentru o curatare delicata si eficienta. Manerul asigura o aderenta buna pentru periaj, fiind potrivit atat pentru mana adultului, cat si pentru mana mica a copilului.

Detalii

TePe GOOD Mini Extra Soft face parte din gama unica TePe GOOD®, fabricata din plastic biodegradabil. Periuta de dinti Extra Soft TePe GOOD® Mini este dezvoltata pentru a fi utilizata de la primul dintisor pana la varsta de 3 ani. Capul de perie este de dimensiuni mici, conic, cu filamente extra moi pentru o curatare delicata si eficienta. Manerul asigura o aderenta buna pentru periaj, fiind potrivit atat pentru mana adultului, cat si pentru mana mica a copilului.

Mai multe informatii

Material Nu
Producator TePe
Cod produs 19-135
Promotie Nu
Cadou Nu
Periuta de dinti TePe Good Mini Extra Soft

Mai multe poze