Bine ai venit in magazinul nostru!0264 538 859
 
 

Pensule pentru portelan RSPCT

* Camp obligatoriu

185,00 RON

Prezentare

Pentru constructia portelanului, glazurii si a stainurilor:
- stabilitate uimitoare
- varf extrem de ascutit
- rezilienta uimitoare
- absorbtia perfecta a apei
- durata mare de viata

De-a lungul anilor industria dentara a promovat pensulele cu par natural Kolinsky ca fiind singurele si cele mai bune solutii pentru construirea portelanului.
Nota: parul natural Kolinsky este obtinut din blana unei specii de nevastuica din zona siberiana, Kolinsky (Mustela sibirica). Parul cel mai fin pentru perii este obtinut din blana masculului.

Smile Line, investeste de peste 20 de ani, timp si energie pentru a gasi o alternativa, astfel incat animalele sa nu aiba de suferit. Astfel incepe povestea pensulelor RSPCT de la Smile Line, colectie noua de perii pentru portelan realizata dintr-un amestec revolutionar de filamente 100% sintetice.

Setul complet (4000-RSPCT) este compus din:
1 pensula completa cu varf #8Regular,
1 varf pensula #6Regular,
1 varf pensula #3,
1 varf pensula #1

Detalii

Pentru constructia portelanului, glazurii si a stainurilor: - stabilitate uimitoare - varf extrem de ascutit - rezilienta uimitoare - absorbtia perfecta a apei - durata mare de viata De-a lungul anilor industria dentara a promovat pensulele cu par natural Kolinsky ca fiind singurele si cele mai bune solutii pentru construirea portelanului. Nota: parul natural Kolinsky este obtinut din blana unei specii de nevastuica din zona siberiana, Kolinsky (Mustela sibirica). Parul cel mai fin pentru perii este obtinut din blana masculului. Smile Line, investeste de peste 20 de ani, timp si energie pentru a gasi o alternativa, astfel incat animalele sa nu aiba de suferit. Astfel incepe povestea pensulelor RSPCT de la Smile Line, colectie noua de perii pentru portelan realizata dintr-un amestec revolutionar de filamente 100% sintetice. Setul complet (4000-RSPCT) este compus din: 1 pensula completa cu varf #8Regular, 1 varf pensula #6Regular, 1 varf pensula #3, 1 varf pensula #1

Mai multe informatii

Material Nu
Producator Smile Line
Cod produs 4500-RSPC-1
Promotie Nu
Cadou Nu
4500-RSPCT-1

Mai multe poze