Bine ai venit in magazinul nostru!0264 538 859
 
 

Micro-Vibes 2

740,00 RON

Prezentare

Micro-Vibes este un instrument multifunctional, cu varfuri interschimbabile. Datorita micromotorului integrat, asigura o micro-vibratie unica care poate fi controlata. Comparativ cu o instrumentele traditionale folosite pentru aplicarea materialelor, acesta ofera mult mai multa eficienta.
In ultimii ani, tehnicile de colorare au devenit foarte sofisticate, odata cu sosirea pe piata a unor materiale de frezat performante. Micro-Vibes 2 utilizat cu varful dublu nu are egal in materie de eficienta, precizie si confort de lucru. Permite aplicarea glazurii intr-un mod uniform, iar apoi stain-urile se aplica cu o precizie de necrezut ... doar intr-o singura ardere!

Spatula de plastic este foarte utila pentru amestecarea pulberilor ceramice (ofera omogenitate - bulele de aer sunt extrase) sau pentru mixarea/reactivarea colorantilor in sticla lor sau pe suprafata de mixare.

Micro-Vibes se dovedeste a fi un instrument excelent pentru a lucra cu compozite fotopolimerizabile, marind proprietatile lor tixotropice.

Micro-Vibes iti permite:
- eliminarea bulelor de aer din compozitie;
- condensare interdentara proximala, pentru a inchide toate spatiile inainte de prima ardere;
- aplicarea uniforma si subtire a materialului;
- aplicarea usoara a coroanelor si puntilor pe model.

Kitul contine:
Micro Vibes 2, 1 varf dublu, 1 spatula, 1 baterie AAAA

Detalii

Micro-Vibes este un instrument multifunctional, cu varfuri interschimbabile. Datorita micromotorului integrat, asigura o micro-vibratie unica care poate fi controlata. Comparativ cu o instrumentele traditionale folosite pentru aplicarea materialelor, acesta ofera mult mai multa eficienta. In ultimii ani, tehnicile de colorare au devenit foarte sofisticate, odata cu sosirea pe piata a unor materiale de frezat performante. Micro-Vibes 2 utilizat cu varful dublu nu are egal in materie de eficienta, precizie si confort de lucru. Permite aplicarea glazurii intr-un mod uniform, iar apoi stain-urile se aplica cu o precizie de necrezut ... doar intr-o singura ardere! Spatula de plastic este foarte utila pentru amestecarea pulberilor ceramice (ofera omogenitate - bulele de aer sunt extrase) sau pentru mixarea/reactivarea colorantilor in sticla lor sau pe suprafata de mixare. Micro-Vibes se dovedeste a fi un instrument excelent pentru a lucra cu compozite fotopolimerizabile, marind proprietatile lor tixotropice. Micro-Vibes iti permite: - eliminarea bulelor de aer din compozitie; - condensare interdentara proximala, pentru a inchide toate spatiile inainte de prima ardere; - aplicarea uniforma si subtire a materialului; - aplicarea usoara a coroanelor si puntilor pe model.

Mai multe informatii

Material Nu
Producator Smile Line
Cod produs 02000-MV2
Promotie Nu
Cadou Nu
Micro-Vibes 2

Mai multe poze