Bine ai venit in magazinul nostru!0264 538 859
 
 

Material lucrari provizorii HeyTec Temp esthetic

Pret: 430,00 RON

Pret special: 255,00 RON

Prezentare

Material pentru lucrari provizorii HeyTec Temp esthetic

HeyRec Temp esthetic este un material pentru lucrari provizorii, automixant bazat pe esteri metacrylici multifunctionali. Acesta este un material foarte usor de manevrat si comfortabil, pentru lucrari provizorii de scurta si lunga durata, inlay, onlay si fatete dentare. Datorita flexibilitatii lui, materialul este potrivit pentru punti mai lungi.
HeyTec Tem esthetic este un produs fara metacrilat de metil .
Proprietati: - temperatura in momentul intaririi este sub 40˚ C
lucrarea temporara protejeaza dintii preparati impotriva influentelor externe si pastreaza ocluzia;
rezistenta la rupere,
rezistenta la abraziune
contractie scazuta la polimerizare.
usor de finisat,
buna stabilitate a culorii si fluorescentei
flexibilitate


Daca HeyTec Temp se rupe, lucru care se mai intampla cu acrilatele, este usor de reparat, cu ajutorul oricarui material compozit. In aproape toate aspectele, HeyTec Temp este superior celorlalte materiale bazate pe sistemul monomer+polimer.
Puntile si coroanele din HeyTec Temp esthetic trebuie sa fie cimentate cu ajutorul unui ciment temporar fara eugenol.
Pachetul contine: 1 cartus HeyTec Temp esthetic x 50ml si 10 varfuri de mixare
Culori disponibile: A2

Detalii

Material pentru lucrari provizorii HeyTec Temp esthetic HeyRec Temp esthetic este un material pentru lucrari provizorii, automixant bazat pe esteri metacrylici multifunctionali. Acesta este un material foarte usor de manevrat si comfortabil, pentru lucrari provizorii de scurta si lunga durata, inlay, onlay si fatete dentare. Datorita flexibilitatii lui, materialul este potrivit pentru punti mai lungi. HeyTec Tem esthetic este un produs fara metacrilat de metil . Proprietati: - temperatura in momentul intaririi este sub 40˚ C lucrarea temporara protejeaza dintii preparati impotriva influentelor externe si pastreaza ocluzia; rezistenta la rupere, rezistenta la abraziune contractie scazuta la polimerizare. usor de finisat, buna stabilitate a culorii si fluorescentei flexibilitate Daca HeyTec Temp se rupe, lucru care se mai intampla cu acrilatele, este usor de reparat, cu ajutorul oricarui material compozit. In aproape toate aspectele, HeyTec Temp este superior celorlalte materiale bazate pe sistemul monomer+polimer. Puntile si coroanele din HeyTec Temp esthetic trebuie sa fie cimentate cu ajutorul unui ciment temporar fara eugenol. Pachetul contine: 1 cartus HeyTec Temp esthetic x 50ml si 10 varfuri de mixare Culori disponibile: A2

Mai multe informatii

Material Nu
Producator Heydent
Cod produs 75-012
Promotie Nu
Cadou Nu
Material lucrari provizorii HeyTec Temp esthetic