Bine ai venit in magazinul nostru!0264 538 859
 
 

Instrument pentru compozit TN009

Pret: 435,00 RON

Pret special: 340,00 RON

Prezentare

Instrumentele noastre multifunctionale, prezinta atat condensator cat si spatula bucala la ambele capete. Acum puteti plasa, condensa si modela perfect restaurarile din compozit, fara a trebui sa schimbati instrumentele!
Un diametru mare si manerele usoare, imbunatatesc ergonomia. Suprafata nelipicioasa este cu 40% mai fina decat otelul inoxidabil. Instrumentele rezista la diverse curatari sau metode de sterilizale, inclusiv curatarea ultrasonica.


TN009 Instrument multifunctional:
- doua capete carver cu orientari diferite, subtiri pentru utilizare interproximala
- carver sub forma de prisma pentru modelare precisa a suprafetei ocluzale
- doua condensatoare cu dimensiuni diferite
- suprafata nelipicioasa pentru plasarea si modelarea compozitului

Detalii

Instrumentele noastre multifunctionale, prezinta atat condensator cat si spatula bucala la ambele capete. Acum puteti plasa, condensa si modela perfect restaurarile din compozit, fara a trebui sa schimbati instrumentele! Un diametru mare si manerele usoare, imbunatatesc ergonomia. Suprafata nelipicioasa este cu 40% mai fina decat otelul inoxidabil. Instrumentele rezista la diverse curatari sau metode de sterilizale, inclusiv curatarea ultrasonica. TN009 Instrument multifunctional: - doua capete carver cu orientari diferite, subtiri pentru utilizare interproximala - carver sub forma de prisma pentru modelare precisa a suprafetei ocluzale - doua condensatoare cu dimensiuni diferite - suprafata nelipicioasa pentru plasarea si modelarea compozitului

Mai multe informatii

Material Nu
Producator Garrison Dental
Cod produs TN009
Promotie Da
Cadou Nu
Instrument pentru compozit TN009