Bine ai venit in magazinul nostru!0264 538 859
 
 

Gigasept Instru AF

* Camp obligatoriu

195,00 RON

Prezentare

Mod de ambalare: 2000 ml sau 5000 ml

• Fara aldehide
• Respecta noile standarde UE si ghidul Societatii Germane pentru Igiena si Microbiologie (DGHM)
• Excelenta putere de curatare
• Miros proaspat, placut
• Timp de contact redus pentru curatarea ultrasonica

Domeniul de utilizare
Utilizat pentru dezinfectia si curatarea manuala a intrumentarului termostabil si termolabil de toate tipurile (cu exceptia endoscoapelor flexibile).
Datorita spectrului larg de eficacitate microbiologica si performantelor excelente de curatare (in special in bai cu ultrasunete), Gigasept Instru AF are toate proprietatile esentiale necesare procesarii instrumentarului medical in spitale si cabinete medicale. [CE 0297]

Actiune microbiologica
Bactericid (incl. M.terrae), fungicid in conformitate cu noul ghid DGHM, eficace impotriva virusurilor capsulate (incl. HIV, HBV, HCV), eficace impotriva virusurilor adeno - si Papova SV40, respecta noile standarde UE. La curatarea in bai cu ultrasunete: eficace impotriva bacteriilor, fungilor, virusurilor capsulate (incl. HIV, HBV, HCV)

Solutia de lucru Gigasept Instru AF este activa timp de 7 zile.

Instructiuni de utilizare
Gigasept Instru AF este furnizat in forma concentrata. Poate fi usor diluat cu apa pentru a obtine concentratiile dorite. Corpurile cavitare trebuie in asa fel imersate in solutie incat aerul sa iasa complet din lumen. Toate suprafetele trebuie acoperite cu solutie. Dupa expirarea timpului de contact clatiti bine cu apa curenta obiecetle dezinfectate. Datorita puterii optime de curatate Gigasept nu trebuie combinat cu alte produse de curatare.

Detalii

Mod de ambalare: 2000 ml sau 5000 ml • Fara aldehide • Respecta noile standarde UE si ghidul Societatii Germane pentru Igiena si Microbiologie (DGHM) • Excelenta putere de curatare • Miros proaspat, placut • Timp de contact redus pentru curatarea ultrasonica Domeniul de utilizare Utilizat pentru dezinfectia si curatarea manuala a intrumentarului termostabil si termolabil de toate tipurile (cu exceptia endoscoapelor flexibile). Datorita spectrului larg de eficacitate microbiologica si performantelor excelente de curatare (in special in bai cu ultrasunete), Gigasept Instru AF are toate proprietatile esentiale necesare procesarii instrumentarului medical in spitale si cabinete medicale. [CE 0297] Actiune microbiologica Bactericid (incl. M.terrae), fungicid in conformitate cu noul ghid DGHM, eficace impotriva virusurilor capsulate (incl. HIV, HBV, HCV), eficace impotriva virusurilor adeno - si Papova SV40, respecta noile standarde UE. La curatarea in bai cu ultrasunete: eficace impotriva bacteriilor, fungilor, virusurilor capsulate (incl. HIV, HBV, HCV) Solutia de lucru Gigasept Instru AF este activa timp de 7 zile. Instructiuni de utilizare Gigasept Instru AF este furnizat in forma concentrata. Poate fi usor diluat cu apa pentru a obtine concentratiile dorite. Corpurile cavitare trebuie in asa fel imersate in solutie incat aerul sa iasa complet din lumen. Toate suprafetele trebuie acoperite cu solutie. Dupa expirarea timpului de contact clatiti bine cu apa curenta obiecetle dezinfectate. Datorita puterii optime de curatate Gigasept nu trebuie combinat cu alte produse de curatare.

Mai multe informatii

Material Nu
Producator Schulke
Cod produs 25-12
Promotie Da
Cadou Nu
Gigasept AF

Mai multe poze