Bine ai venit in magazinul nostru!0264 538 859
 
 

GEL IGIENIZANT MAINI 70% ALCOOL AVIZAT

* Camp obligatoriu

12,00 RON

Prezentare

Gel cu efect antibacterian si dezinfectant pentru maini cu 70% alcool AVIZAT de Ministerul Sanatatii si Institutul Cantacuzino.
Compozitie: Gel pe baza de alcool. Se recomanda pentru igienizarea mainilor.
Performante: Activitate bactericida impotriva: E.Coli, M.tuberculosis, HSV(herpes simplex virus), virusul gripal, VHB (virusul hepatitei B), VHA(virusul hepatitei A), VHC( virusul hepatitei C), S.Marcescens, S.aureus.
Mod de aplicare:
Aplicati produs pe mainile curate si uscate. Frecati mainile, incheieturile, spatiile interdigitale si din jurul unghiilor timp de 30 de secunde pana la uscarea completa.
Nu clatiti, lasati sa se usuce
Numai pentru uz extern!

Detalii

Gel cu efect antibacterian si dezinfectant pentru maini cu 70% alcool AVIZAT de Ministerul Sanatatii si Institutul Cantacuzino. Compozitie: Gel pe baza de alcool. Se recomanda pentru igienizarea mainilor. Performante: Activitate bactericida impotriva: E.Coli, M.tuberculosis, HSV(herpes simplex virus), virusul gripal, VHB (virusul hepatitei B), VHA(virusul hepatitei A), VHC( virusul hepatitei C), S.Marcescens, S.aureus. Mod de aplicare: Aplicati produs pe mainile curate si uscate. Frecati mainile, incheieturile, spatiile interdigitale si din jurul unghiilor timp de 30 de secunde pana la uscarea completa. Nu clatiti, lasati sa se usuce Numai pentru uz extern!

Mai multe informatii

Material Nu
Producator NYD
Cod produs 86-003, 86-004
Promotie Nu
Cadou Nu
GEL IGIENIZANT MAINI 70% ALCOOL AVIZAT