Bine ai venit in magazinul nostru!0264 538 859
 
 

Papuci medicali Elis

* Camp obligatoriu

275,00 RON

Prezentare

Elis este noul stil Suecos® din colecția EASY ADJUSTMENT, care încorporează tehnologia exclusivă Technology Tech™ System. Acest sistem integrează un design ergonomic și materiale de ultima generație care fac piciorul sa respire, în scopul îmbunătățirii sănătății și bunăstării celor care caută confort în viața de zi cu zi.

Culoare: alba

Microfibră textilă cu plasă de spumă respirabilă, care ține piciorul uscat și odihnit.
Căptușeala CoolTech™, un material moale care ajută la eliminarea umidității.
Air System Honeycomb™ branț detașabil, cu găuri de ventilație, care nu deformează și distribuie presiunea picioarelor de-a lungul tălpii.
Talpa ultra-ușoară X-Cell™, realizată din cauciuc anti-alunecare EVA și SRC, absoarbe șocurile și are o amortizare excelentă la fiecare pas, dând un sentiment de ușurare picioarelor, genunchilor și spatelui.
Mâner spate pentru uzură ușoară.
Curea dublă pentru reglarea închiderii.

Pentru a cunoaște specificațiile tehnice ale acestui produs, puteți descărca documentul PDF:

Detalii

Elis este noul stil Suecos® din colecția EASY ADJUSTMENT, care încorporează tehnologia exclusivă Technology Tech™ System. Acest sistem integrează un design ergonomic și materiale de ultima generație care fac piciorul sa respire, în scopul îmbunătățirii sănătății și bunăstării celor care caută confort în viața de zi cu zi. Culoare: alba Microfibră textilă cu plasă de spumă respirabilă, care ține piciorul uscat și odihnit. Căptușeala CoolTech™, un material moale care ajută la eliminarea umidității. Air System Honeycomb™ branț detașabil, cu găuri de ventilație, care nu deformează și distribuie presiunea picioarelor de-a lungul tălpii. Talpa ultra-ușoară X-Cell™, realizată din cauciuc anti-alunecare EVA și SRC, absoarbe șocurile și are o amortizare excelentă la fiecare pas, dând un sentiment de ușurare picioarelor, genunchilor și spatelui. Mâner spate pentru uzură ușoară. Curea dublă pentru reglarea închiderii. Pentru a cunoaște specificațiile tehnice ale acestui produs, puteți descărca documentul PDF:

Mai multe informatii

Material Nu
Producator Suecos
Cod produs 41-374
Promotie Nu
Cadou Nu
Papuci medicali Elis

Mai multe poze