Bine ai venit in magazinul nostru!0264 538 859
 
 

Veneer Me

Pret: 840,00 RON

Pret special: 672,00 RON

Prezentare

Securitate maxima pentru fatete
VENEER ME vă oferă posibilitatea de a transporta și manipula fațetele super delicate în condiții de maximă securitate.

Banda adezivă din gel poliuretan
Baza cutiei vennerME este acoperită cu o bandă adezivă din gel poliuretan.
Fațetele sunt puse pe bandă pe suprafața bucală și vor adera natural. Întregul proces de pregătire al interiorului fațetei se poate executa în această poziție fără teama de a scăpa vreo fațetă pe jos. Materialul benzii este super rezistent și poate fi refolosit de câteva ori (este ușor de înlocuit în caz de deteriorare).

Membrana de securitate
Odată ce fațetele sunt securizate pe bandă, membrana se prinde de baza cutiei veneerMe pentru fixare extra. Membrana este realizată din nylon si se adaptează delicat formei fațetelor. Odată acestea realizate puteți închide cutia și este gata pentru livrare.
Membrana de securitate poate fi schimbată - dacă e necesar - după ce a fost utilizată de câteva ori.

veneerME Mini-Set contine: 1 cutie de protectie, 1 banda adeziva, 1 membrana de securitate
veneerME Set contine: 3 cutii de protectie, 3 benzi adezive, 3 membrane de securitate

Detalii

Securitate maxima pentru fatete VENEER ME vă oferă posibilitatea de a transporta și manipula fațetele super delicate în condiții de maximă securitate. Banda adezivă din gel poliuretan Baza cutiei vennerME este acoperită cu o bandă adezivă din gel poliuretan. Fațetele sunt puse pe bandă pe suprafața bucală și vor adera natural. Întregul proces de pregătire al interiorului fațetei se poate executa în această poziție fără teama de a scăpa vreo fațetă pe jos. Materialul benzii este super rezistent și poate fi refolosit de câteva ori (este ușor de înlocuit în caz de deteriorare). Membrana de securitate Odată ce fațetele sunt securizate pe bandă, membrana se prinde de baza cutiei veneerMe pentru fixare extra. Membrana subțire xx, realizată din nylon, se adaptează delicat formei fațetelor. Odată acestea realizate puteți închide cutia și este gata pentru livrare. Membrana de securitate poate fi schimbată - dacă e necesar - după ce a fost utilizată de câteva ori.

Mai multe informatii

Material Nu
Producator Smile Line
Cod produs 2600
Promotie Da
Cadou Nu
Veneer Me

Mai multe poze