Bine ai venit in magazinul nostru!0264 538 859
 
 

Compozit dual HeyTec Core N 5 ml

Pret: 249,00 RON

Pret special: 156,00 RON

Prezentare

HeyTec Core N este un material compozit microhibrid dual, fluid imbunatatit cu nano particule de dioxid de zirconiu si fluorura de calciu pentru reconstructie de bonturi si cimentarea pivotilor radiculari.
Datorita proprietatilor mecanice excelente reconstructia coronara finala poate fi efectuata mai precis.
HeyTec Core N este un material pentru reconstructie de bonturi care poate fi folosit si pentru cimentarea pivotilor endodontici. Impreuna cu pivotul, acesta creeaza o structura durabila pentru dintele reconstruit.
Nano – tehnologie
Proprietatile mecanice exceptionale ale produsului HeyTec Core N sunt datorate structurii inovatoare a moleculelor.
Materialul este foarte rezistent la compresie si indoire. Astfel, HeyTec Core N este un inlocuitor perfect pentru dentina naturala.

Siguranta si previzibilitatea tratamentului
HeyTec Core N poate fi modelat exact ca si dentina, facand astfel lucrul cu acesta usor si previzibil. Siguranta suplimentara este garantata de lipsa cresterii temperaturii in timpul polimerizarii materialului, in special cand vorbim despre reconstructia dintilor vitali.

Remineralizarea dentinei si radioopacitatea
Nano-particulele de fluorura de calciu permit remineralizarea dentinei iar nano-particulele de dioxid de zirconiu genereaza radioopacitatea.

Specificatii tehnice
Rezistenta la indoire (intarire duala) – 145 MPa
Rezistenta la indoire (intarire auto) – 129 MPa
Rezistenta la compresiune – 320 MPa
Elasticitate (intarire duala) – 7.4 GPa
Elasticitate (intarire auto) -5.4 GPa

Detalii

HeyTec Core N este un material compozit microhibrid dual, fluid imbunatatit cu nano particule de dioxid de zirconiu si fluorura de calciu pentru reconstructie de bonturi si cimentarea pivotilor radiculari. Datorita proprietatilor mecanice excelente reconstructia coronara finala poate fi efectuata mai precis. HeyTec Core N este un material pentru reconstructie de bonturi care poate fi folosit si pentru cimentarea pivotilor endodontici. Impreuna cu pivotul, acesta creeaza o structura durabila pentru dintele reconstruit. Nano – tehnologie Proprietatile mecanice exceptionale ale produsului HeyTec Core N sunt datorate structurii inovatoare a moleculelor. Materialul este foarte rezistent la compresie si indoire. Astfel, HeyTec Core N este un inlocuitor perfect pentru dentina naturala. Siguranta si previzibilitatea tratamentului HeyTec Core N poate fi modelat exact ca si dentina, facand astfel lucrul cu acesta usor si previzibil. Siguranta suplimentara este garantata de lipsa cresterii temperaturii in timpul polimerizarii materialului, in special cand vorbim despre reconstructia dintilor vitali. Remineralizarea dentinei si radioopacitatea Nano-particulele de fluorura de calciu permit remineralizarea dentinei iar nano-particulele de dioxid de zirconiu genereaza radioopacitatea. Specificatii tehnice Rezistenta la indoire (intarire duala) – 145 MPa Rezistenta la indoire (intarire auto) – 129 MPa Rezistenta la compresiune – 320 MPa Elasticitate (intarire duala) – 7.4 GPa Elasticitate (intarire auto) -5.4 GPa

Mai multe informatii

Material Nu
Producator Heydent
Cod produs 75-010
Promotie Nu
Cadou Nu
Compozit dual HeyTec Core N 5 ml