Bine ai venit in magazinul nostru!0264 538 859
 
 

Ciment rasinic dual HeyTec Cem SE 5 ml

Pret: 392,00 RON

Pret special: 242,00 RON

Prezentare

HeyTech Cem SE este un ciment dual auto-adeziv si autogravant pentru cimentare definitiva.
Ultima generatie de cimenturi… demineralizant, primer, adeziv, desensibilizant si ciment intr-un singur produs.
1. Pachetul contine 1 x 5ml HeyTec Cem SE Minimix, 10 x varfuri mixare, 5 x varfuri intraorale

Adeziune puternica fara a mai fi nevoie de gravare, aplicare de primer sau adeziv
Intreaga procedura de cimentare necesita putini pasi, fara risc, demineralizare excesiva a dentinei sau sensibilitate. Produsul are un PH initial scazut care creste la 5.5 in cateva ore de la aplicare. Aceasta crestere a ph-ului previne sensibilitatea de dupa cimentare.

Reconstructii adaptate perfect
Filmul subtire -12 um – ofera o cimentare precisa in timp ce expansiunea delicata a cimentulu elimina contractarea de la margini. Acest lucru asigura o excelenta inchidere marginala. Sistemul de intarire duala permite preintarirea restaurarii pozitionate precum si eliminarea usoara a excesului datorita flexibilitatii materialului in faza initiala.


Excelenta stabilitate a culorii si fluorescenta naturala
Stabilitatea dovedita a culorii este satisfacatoare chiar si pentru ceramica transparenta, lucru care garanteaza o estetica de durata. Un alt avantaj aditional este eliberarea semnificativa de fluor, lucru care intareste tesuturile inconjuratoare.

Detalii

HeyTech Cem SE este un ciment dual auto-adeziv si autogravant pentru cimentare definitiva. Ultima generatie de cimenturi… demineralizant, primer, adeziv, desensibilizant si ciment intr-un singur produs. 1. Pachetul contine 1 x 5ml HeyTec Cem SE Minimix, 10 x varfuri mixare, 5 x varfuri intraorale Adeziune puternica fara a mai fi nevoie de gravare, aplicare de primer sau adeziv Intreaga procedura de cimentare necesita putini pasi, fara risc, demineralizare excesiva a dentinei sau sensibilitate. Produsul are un PH initial scazut care creste la 5.5 in cateva ore de la aplicare. Aceasta crestere a ph-ului previne sensibilitatea de dupa cimentare. Reconstructii adaptate perfect Filmul subtire -12 um – ofera o cimentare precisa in timp ce expansiunea delicata a cimentulu elimina contractarea de la margini. Acest lucru asigura o excelenta inchidere marginala. Sistemul de intarire duala permite preintarirea restaurarii pozitionate precum si eliminarea usoara a excesului datorita flexibilitatii materialului in faza initiala. Excelenta stabilitate a culorii si fluorescenta naturala Stabilitatea dovedita a culorii este satisfacatoare chiar si pentru ceramica transparenta, lucru care garanteaza o estetica de durata. Un alt avantaj aditional este eliberarea semnificativa de fluor, lucru care intareste tesuturile inconjuratoare.

Mai multe informatii

Material Nu
Producator Heydent
Cod produs 75-011
Promotie Nu
Cadou Nu
Ciment rasinic dual HeyTec Cem SE 5 ml