Bine ai venit in magazinul nostru!0264 538 859
 
 

Adeziv autogravant H-Etchond 5 ml

Pret: 230,00 RON

Pret special: 142,00 RON

Prezentare

Material adeziv mono-component de generatia a VII-a. Dezvoltat pentru a simplifica procedura de adeziune, asigurand in acelasi timp calitate excelenta si adeziune puternica.

Unul dintre cei mai puternici adezivi – testati si comparati!

Printre cele mai populare sisteme adezive autogravante, H-Etchbond este caracterizat prin proprietatile sale adezive deosebite. Un singur strat de H-Etchbond este necesar pentru a obtine o adeziune de lunga durata intre materialele composite, smalt si dentina.


O singura procedura, in 50 de secunde
Generatiile anterioare de sisteme adezive necesitau utilizarea mai multor componente/mai multor procese. Cu H-Etchbond toate procesele - demineralizare, aplicare de primer si adeziv se desfasoara intr-o singura etapa.
1. Aplicati pe un godeu o cantitate mica de H-Etchbond
2. Aplicati materialul pe dentina/smaltul umed
3. Uscati 10 secunde pentru a indeparta excesul
4. Polimerizati pentru 10 secunde

Detalii

Material adeziv mono-component de generatia a VII-a. Dezvoltat pentru a simplifica procedura de adeziune, asigurand in acelasi timp calitate excelenta si adeziune puternica. Unul dintre cei mai puternici adezivi – testati si comparati! Printre cele mai populare sisteme adezive autogravante, H-Etchbond este caracterizat prin proprietatile sale adezive deosebite. Un singur strat de H-Etchbond este necesar pentru a obtine o adeziune de lunga durata intre materialele composite, smalt si dentina. O singura procedura, in 50 de secunde Generatiile anterioare de sisteme adezive necesitau utilizarea mai multor componente/mai multor procese. Cu H-Etchbond toate procesele - demineralizare, aplicare de primer si adeziv se desfasoara intr-o singura etapa. 1. Aplicati pe un godeu o cantitate mica de H-Etchbond 2. Aplicati materialul pe dentina/smaltul umed 3. Uscati 10 secunde pentru a indeparta excesul 4. Polimerizati pentru 10 secunde

Mai multe informatii

Material Nu
Producator Heydent
Cod produs 75-002
Promotie Nu
Cadou Nu
Adeziv autogravant H-Etchond 5 ml