Bine ai venit in magazinul nostru!0264 538 859
 
 

Despre New York Dental

 

 

 

 

 Date de identificare fiscala:

SC New York Dental SRL

Capital social: 40650 ron

 Frunzisului 29, Cluj-Napoca

 RO 17989692

J12/3449/2005

Firma New York Dental cu sediul în Cluj-Napoca este de peste 10 ani importator si distribuitor de produse pentru tehnică dentară, stomatologie si produse de igiena orala.
Infiintata in octombrie 2005, NYD a inceput sa isi desfasoare activitatea intr-un spatiu de aproximativ 50mp. In prezent colaboram cu aproximativ 40 furnizori externi si ne desfasuram activitatea intr-un spatiu de peste 350mp, deservind intreaga tara prin expeditiile zilnice de comenzi de la sediu precum si prin agentii nostri din Iasi, Bucuresti, Arad, Cluj.

Ne propunem sa fim in permanenta in pas cu noutatile pietei, motiv pentru care participam la targuri, seminarii, expozitii nationale si internationale. Prioritatea noastra este sa aducem tehnologii si materiale noi pe piata si sa sprijinim reusitele clientilor nostri.

Intreaga echipa NYD isi dedica activitatea spre a putea oferi produse si servicii de calitate (livrare 24h, asistenta tehnica, cursuri de specialitate) tuturor clientilor sai.

Ne-am dezvoltat si am crescut cu succes an de an prin seriozitate, promptitudine, devotament si grija fata de clientii nostri.

Va multumim pentru increderea acordata si speram sa va surprindem placut si pe viitor!